I en patriciervilla kan man leve i kontakt med traditionen

Patriciervilla kan blive det perfekte hjem (ltm.dk)
Patriciervilla kan blive det perfekte hjem (ltm.dk)

En patriciervilla er klassisk, skøn og uden tvivl et af de mest charmerende huse, der findes. I en patriciervilla har man det lidt som om, at man er med i et eventyr. I en patriciervilla får man nemlig muligheden for at leve fuldt ud i sameksistens med dets skønne og charmerende historiske charme. At vi er en del af en tradition, er selvfølgelig umuligt at sige os imod. Det gør det nødvendigt at nyfortolke og gentolke de traditionelle former for håndværk, som vi igennem tiden har gjort brug af. Ved at nyfortolke på denne vis skaber vi nemlig også vores helt eget unikke billede af, hvordan historien burde se ud.

Patriciervillaens særpræg

Der er mange forskellige måder at gribe arkitekturens tradition an på. I et funkis typehus får man det helt neutrale lærred, der på en eller anden måde inviterer familien til selv at fylde deres eget hjem ud med dem selv. I en patriciervilla får man simpelthen historiens gang, sådan som den er blevet leveret videre af håndværket og traditionen. Det der gør patriciervilla spændende er således den store dybde, den afspejler. Den afspejler den måde, som historien er blevet udviklet på, og den måde som vi selv fortolker den nu som fortolkende.

En patriciervillas sjæl og ånd

I en patriciervilla får man sjæl og ånd. Man får sine bedsteforældres historier fortalt, og man får selve historiens sjæl serveret æstetisk, skønt. Hjemmet bliver ens eget hjem, men hjemmet er også et hjem, som kommer fra et givent punkt. Den har en særlig historisk periode som sit udgangspunkt, og det er denne man forholder sig til. Den klassiske byggestil har sin charme, skønhed og sit særpræg. En patriciervilla er et rigtigt hjem for familien, der holder af de klassiske kirker i Rom og Paris’ skønne og yndefulde boulevarder. Her får man sjæl for alle pengene.

 

Find en Patriciervilla her

 

Find mere inspiration til husbyggeri:

Arkitekttegnet huse giver dig det smukkeste hjem

Et Længehus er populært og særligt anvendeligt for familier

Et nyt hus betyder en ny begyndelse – med nye oplevelser

En tanke om “I en patriciervilla kan man leve i kontakt med traditionen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.