Funkishuse er moderne streamlinede huse

funkishuse (foto: benee-huse.dk)
funkishuse (foto: benee-huse.dk)

Står du i en boligsituation, hvor du gerne vil have nyt hus, og du rigtig gerne vil have det moderne, nutidigt og klar til fremtiden, så er der et typehus over dem alle og det er funkishuse. De er bygget, så de er klar til fremtiden og der er stadig tænkt på det klassiske og at der er muligheder for at skabe det indvendige, præcis som man gerne vil have det.

Funkishuse er tiltænkt de personer som ønsker at spare nogle penge på langt sigt og grunden til at man kan spare penge på langt sigt, så er det fordi miljøet er taget i betragtning og man forsøger derfor at udnytte hele grunden til at få de bedste vilkår til at kunne varetage sin egen opvarmning af husene. Det vil sige at ønsker man jordvarme, så installeres dette inden huset bliver bygget, således at man spare penge på fjernvarme, så så længe huset kan varme sig selv op, så slipper man for at betale fjernvarme, og selvom man godt kan klare sig uden fjernvarme, så er det værd at overveje om man skal have en forbindelse, for det system man sætter i husene i dag, gør at den selv måler og kan bedømme, hvornår der skal tages brug af fjernvarme og på den måde er der mange penge at spare om året. Derudover er funkishuse ofte bygget med store vinduer, så lyset og varmen fra solen står ind af vinduerne og hjælper til med at varme det hele op og samtidigt virker rummene også større end, hvis vinduerne er mindre.

Funkishuse er det ideelle hvis du ønsker et hus, hvor du kan bo i mange år og du kan være forsikret om at der er tænkt på de indvendige mål, således at der er bedst udnyttelse af plads og hårde hvidevare.

Klik her for at læse mere om funkishuse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.