En bungalow er et frirum for hele familien

bungalow (foto: benee-huse.dk)
bungalow (foto: benee-huse.dk)

En bungalow er et hjem, der er værd at bo i. Det handler om at finde sig selv et sted, hvor man kan føle sig tryg og godt til mode. Det handler om at finde et sted i livet, hvor man føler, at alt strømmer og bevæger sig i et behageligt flow. Det handler om at finde de her punkter, der giver mening. Det handler om at finde sig selv i sammenhold med andet. Det handler om at finde sig selv i en erfaring med dette udestående, som tilsyneladende tilbyder livet en slags betydning, en slags fylde. Det handler om at finde punkter i tilværelsen, hvor der nærmest lyser op. Det handler om at finde sig selv til rette med lige præcis den her erfaring af ro og harmoni. I en bungalow er der plads til hele livet. Hvad skulle et hjem ellers kunne rumme?

Plads til det hele

Det er hele livserfaringen, der skulle være plads til. Hvis et hjem kan rumme hele livet for en, er man sikker på, at man bor det rigtige sted. Er der plads til både børn, dyr og voksne og venner, har man et godt udgangspunkt. Man er simpelthen sikret nogle gode oplevelser. Man er simpelthen sikret nogle erfaringer, der kommer til at give mening og fylde. Det handler på sin vis om at skabe lige præcis det her rum for mulighed og for erfaring. Det handler om at skabe lige præcis dette mellemrum, som et hjem nu engang er.

Et frit rum

I dette mellemrum, det vil sige rummet imellem mennesker, som væggene tilbyder os, er det muligt at skabe sig selv i spændet imellem sig selv og den anden. Det er her, der sker noget. Det er her, at man møder hinanden i det frie rum. En bungalow er et frit hjem, og alle er inviterede.
Find din nye bungalow her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.