Brug spejle som en del af din indretning

Rundt omkring i de fleste hjem er der højst sandsynligt et spejl eller to. Ofte er de der af helt lavpraktiske årsager, i det vi skal bruge dem på badeværelset for at se om vi er præsentable nok til at begive os ud i verden og måske har vi et mindre til at tjekke de helt små skønhedsfejl vi måtte have. De færreste ville have lyst til at skulle undvære et spejl, da vi bruger dem mange gange i løbet af en dag.  Men spejle behøver ikke at være begrænset til et udelukkende praktisk formål. Lader man dem inkorporere i ens indretning derhjemme, vil man opleve at hele udtrykket kan ændre sig.

Intensiver din stil med det rigtige spejl

Langt de fleste har et helfigursspejl, for at kunne se om hele ens outfit sidder pænt og om de forskellige stykker tøj passer godt sammen. Men i stedet for blot at vælge det første og bedste helfigursspejl, så overvej hvilken stil du gerne vil udtrykke med din indretning. Er man til det eksklusive og lidt overdådige, hvorfor så ikke vælge et spejl med en kraftig guldramme? Skal det gives et lidt mere moderne touch, kan det være at den barokinspirerede ramme skal males sort.

Er man derimod mere til det nordiske og minimalistiske udtryk, så kunne et spejl uden ramme, måske endda sammensat af flere mindre spejle, så det giver et grafisk udtryk, være en rigtig god mulighed. Sådanne spejle har et mere rent udseende og vil på den måde komplementerer resten af hjemmet indretning, da det ikke vil bryde de rene linjer.

Det er også muligt at skabe en illusion af at man har et walk in closet. Her kunne man vælge et et spejl med fod, så det kan stilles overfor ens garderobe. Har man derudover også en kommode eller anden overfor skabet, vil det blive som et slags rum i rummet.

Uanset hvilken stil man har og ønsker at udtrykke i sin indretning, vil det være godt at have denne i tanke, når man vælger sit næste spejl. Når man på den måde kan give ens hjem en rød tråd og virkelig samle alle rummene. Det kan være det der lige er prikken over i’et i ens indretning.

Vær kreativ i dit ophæng af spejle

Du kan også vælge at inkorporere et spejl på en mere kreativ og anderledes måde. Har du for eksempel et par billeder hængende i gangen, hvorfor så ikke finde et spejl der kan hænges op så det passer ind i billedevæggen. På den måde opnår man en sjov effekt, hvor det praktiske spejl også har en dekorativ effekt på væggen. Altså fungerer det som en udvidelse af billedevæggen, mens det samtidig kan bruges til et sidste tjek af frisuren inden man smutter ud ad døren.

Generelt for alle spejle er at de også kan være med til at få rummene til at føles større, i det de altid reflekterer deres omgivelser. Derfor er spejle gode til at få små rum og lejligheder til at syne større.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.