Altan København er et kærlighedspar

Altan københavn (foto: minaltan.dk)
Altan københavn (foto: minaltan.dk)

Det er morgen. Solen skinner ind af vinduet. Du vender dig i sengen, så du kan se et lille stykke af det blå på himlen. Ude i køkkenet sætter du kaffen over og går ud på altanen. Altangulvet er lidt køligt og sender et mildt jag op gennem dine fødder, som får dig til at lave en lille omvendt ilddans, mens du søger hen til det sted på altanen, hvor solen rammer. Dér stopper du op og mærker varmen og lyset på din morgen-groggy krop. Du strækker dig, næsten i forlængelse af de stråler, der rammer dig. Godmorgen, hvisker du til dig selv og går ind efter kaffen med et smil på læben.
Sådan er der mange der drømmer om at vågne og lige bortset fra vejret, står det i egen magt at genskabe scenariet i virkeligheden.

Altan over København

I en storby som København kan man have svært ved at komme ud i det øjeblik, man gerne vil. Mange bor i etageejendomme og må først tage tøj på, pakke en lille taske, slukke og låse, før de kan gå ud. For dem er det lig en anstrengelse at skal ud. Man kan i hvert fald ikke på samme måde trisse ud og få sin morgenkaffe i undertøj og svinde hen i sin egen private solboble. Og dog. Det kan man jo. Man kan nemlig få lavet en altan. Der findes et væld af forskellige modeller i forskellige prisklasser, og bygger man den snart, kan den nå at være klar til forårets første sol over København.
Det kan forekomme at være en stor udgift, men realiteten er, at en altan forøger værdien af ens hjem og tjener sig selv ind i sidste ende. Derudover kan den livskvalitet, der tilføjes ens liv, simpelthen ikke gøres op i penge, som det gælder alt det bedste i livet.

 

Find din altan københavn hos minaltan.dk

 

Se flere indlæg om altaner her:

Altaner i stål er det nye sort til din lejlighed

En altan kan give megen livskvalitet i hverdagen

Altaner skaber forbindelser og panoramaudsyn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.